Competentiebouwer

Gebruik deze competitiebouwer om je eigen positie te bepalen, collega’s te coachen of ontwikkelpunten vast te stellen voor een persoonlijk ontwikkelplan. Na invulling van deze tool ontstaat er een duidelijk beeld van de mate van eigenaarschap en krijg je advies over verdere ontwikkeling. Lees bij 'instructie' hoe je met deze tool aan de slag kunt.

 

Instructie

Het gebruik van de tool is eenvoudig; klik rechtsonder op de knop 'Volgende'. In de rubric die verschijnt, zie je aan de linkerkant zeven vaardigheden die betrekking hebben op de mate van eigenaarschap van een docent. Per vaardigheid zie je horizontaal vier omschrijvingen die een beheersingsniveau aangeven. Indien je je herkent in één van de omschrijvingen, selecteer je deze door het aan te klikken. Je kunt maximaal één omschrijving per rij selecteren.

Als je bij alle vaardigheden een niveau hebt aangeklikt, dan klik je weer op de knop 'Volgende' en krijg je een overzicht van jouw huidige profiel in de vorm van een 'spinnenweb'. Daaronder staat een advies gericht op je mogelijke ontwikkeling per item.